آموزش معاملات بازار بورس بین الملل - فارکس

در این بلاگ به آموزش معامله در معاملات بازار بورس بین الملل خواهیم پرداخت

آموزش معاملات بازار بورس بین الملل - فارکس

در این بلاگ به آموزش معامله در معاملات بازار بورس بین الملل خواهیم پرداخت

این وبلاگ قصد دارد به آموزش معامله گری و اشنایی با اندیکاتور ها ، انواع تحلیل ها و استراتزی های موثر و کارآمد ، مدیریت ریسک و ... در معاملات فارکس و باینری آپشن بپردازد.همچنین در نظر داریم که کارگزاران مورد اطمینان جهت معامله در بازار فارکس و معاملات باینری آپشن را معرفی نماییم .

آموزش واگرایی در تحلیل تکنیکال

پنجشنبه, ۱۱ شهریور ۱۴۰۰، ۰۹:۴۵ ب.ظ

 

آموزش واگرایی در تحلیل تکنیکال

مقاله امروز در مورد آموزش و تشخیص واگرایی ها در نمودار میباشد ، و موردی است که اگر بتوانید در چارت خود آن را به درستی تشخیص دهید میتوانید موقعیت های بسیار کم ریسکی را شناسایی کنید ، واگرایی همیشه در بازار رخ نمیدهد و از الگوهای کمیاب است ولی با اعتبار بالا میباشد .

مبحثی که همانند خطوط حمایتی و مقاومتی از درجه اهمیت بالایی در تحلیل تکنیکال برخوردار میباشند .

واگرایی همیشه در نمودار رخ نمیدهد و نمیتوان گفت بطور همیشگی در استراتژی خود از آن استفاده کنید ولی پیشنهاد میشود با آموزش هایی که در ادامه مطالعه میکنید مانند اینکه چگونه واگرایی را تشخیص دهید ، میتوانید با نظر داشتن آن دقت معاملات خود را از لحاظ دقت بسیار بالا ببرید .

واگرایی چیست؟

به زبانی ساده ، هنگامی که قیمت نمودار و اندیکاتور در خلاف یکدیگر حرکت میکنند واگرایی رخ میدهد ، که یکی از روش های سیگنال گیری قوی در مبحث تحلیل تکنیکال است و با تشخص به موقع واگرایی در نمودار میتوانید موقعیت های معاملاتی بسیار کم ریسکی پیدا کنید.

چند نوع واگرایی داریم ؟

در اصل دو نوع واگرایی در نمودار داریم که هر کدام از آنها به دو بخش دیگر تقسیم بندی میشوند.

1_ واگرایی معمولی 

که خود به دو دسته تقسیم بندی میشود

_واگرایی معمولی منفی

در این نوع واگرایی همانطور که در تصویر زیر مشاهده میکنید ، سقفی جدید در نمودار شکل گرفته که بلند تر از سقف قبلی اش هست ولی در اندیکاتور سقف جدید به حد کافی ایجاد نشده و کوتاه تر از سقف قبلی خودش میباشد .

این نوع واگرایی در انتهای یک روند صعودی ایجاد شده و نشانگر تغییر روند به سمت نزول نمودار میباشد.

واگرایی منفی

_ واگرایی معمولی مثبت

این واگرایی را زمانی مشاهده میکنید که کف ساخته شد در قیمت نمودار پایین تر از کف قبلی خودش است ولی در اندیکاتور کف یا دره ساخته شده بالاتر از کف قبلی خودش است.

در انتهای یک روند نزولی شکل میگرد و نشان دهنده شروع یک روند صعودی پرقدرت است.

واگرایی-مثبت

2_واگرایی مخفی

این واگرایی زمانی انجام میشود که قیمت نمودار در حال اصلاح شدن باشد و به اصطلاح از بیش خرید آن کاسته میشود.

به دو دسته تقسیم میگردد.

 

fibo

 

واگرایی مخفی مثبت

زمانی مشاهده میکنید که قیمت نمودار نمیتواند کف پایین تری نسبت به کف قبلی خود تشکیل دهد ولی در اندیکاتور کف پایین تر نسبت به کف قبلی خود شکل میگرد .

معمولا پس از تشکیل این نوع واگرایی روند نمودار صعودی میشود.

واگرایی-مخفی-مثبت

واگرایی مخفی منفی

این نوع واگرایی طی یکی روند نزولی شکل میگرد . زمانی که قیمت نمودار قدرت آن را ندارد تا سقفی بلندتر از سقف قبلی خود ایجاد کند و در اندیکاتور برعکس این عمل سقفی بلندتر از صقف قبلی خود را ایجاد میکند.

واگرایی-مخفی-منفی

لازمه یک معامله کم ریسک این هست که تا 50 درصد به تحلیلهای تکنیکال مسلط شوید و همچنین از یک استراتژی معاملاتی بسیار کاربردی استفاده کنید تا بتوانید زمان وارد شدن به یک معامله را تا حد بسیار زیادی تشخیص دهید.

بیاد داشته باشید که قرار نیست به تمامی الگو های تحلیلی مسلط شوید ، طبیعتا ذهن انسان یک ظرفیتی برای آنالیز اطلاعات دارد و پیشنهاد میشود تحلیل هایی را یاد بگیرید که به آن احساس بهتری داشته و با تمرین کردن و زمان قرار دادن در هر کدام از آنها حرفه ای شوید .

تشخیص واگرایی مثبت با اندیکاتور cci

واگرایی-با-اندیکاتور-cci

واگرایی را میتوانید با اندیکاتور های مختلفی تشخیص دهید که معروف ترین آنها اندیکاتور macd ، rsi و cci هستند ، که بسیار در روند تشخیص این الگو به شما کمک میکند .

 

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۰/۰۶/۱۱
مهریار مهدوی نادری

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی